I.M. Elektromanufacturing SRL

Suntem lideri profisionisti la un nivel ridicat de incredere si credibilitate pentru client

  • Slide1

    The competitiveness on the international plan is realized through innovation and high quality products.

  • Slide2

    Individual responsibility, encouragement and creativity are built in an environment where the good ideas are implemented quickly.

  • Slide3

Login Form

certificat small

certificat small2

certificat small3

I.M. Elektromanufacturing este o societate comerciala cu raspundere limitata, avand sediul social in Mun. Balti, Str. Decebal, Nr. 13, Republica Moldova. Intreprinderea este o societate mixta Romano-Moldoveneasca avand capital privat in proportie de 100%.

Balti ADR Nord 2Intreprinderea Mixta Elektromanufacturing SRL a fost fondata in 13.03.2012, incepind activitatea propriu zisa in 23.01.2014.

Intreprinderea si-a inceput activitatea de producere a componentelor electronice inductive, module si ansamble electrice intr-un spatiu de productie cu o suprafata totala de 4000m2, dintre care aproximativ 2130m2 sunt destinati procesului de productie, restul spatiului fiind folosit pentru activitatea administrativa (birouri, sali de conferinte si de scolarizare, spatii pentru servirea mesei, magazie de materii prime si de produse finite, vestiare, grupuri sanitare). Toate spatiile in care se desfasoara productia au fost dotate cu sisteme de are comprimat necesar masinilor si utilajelor de productie, exhaustoare si guri pentru admisia de aer proaspat, retea de energie electrica monofazica si trifazica, sisteme de aer comprimat, sisteme de incalzire a spatiilor, iluminat corespunzator.

Spatiul de productie este suficient pentru asigurarea unui mediu de lucru placut pentru angajatii companiei. Zona administrativa este de asemenea amenajata la standarde inalte pentru desfasurarea in conditii optime a activitatii personalului de conducere si administrativ.

Managementul companiei este in totalitate reprezentat de persoane competente cu inalta pregatire si experienta in domeniul in care societatea presteaza servicii de productie.

Colectivul întreprinderii este constituit din 261 persoane reprezentand personal direct si indirect productiv, cu vârsta medie de 37 ani. Structura organizatorica a companieie este reprezentata de urmatoarele departamente, avand responsabilitatile conexe.