I.M. Elektromanufacturing SRL

Suntem lideri profisionisti la un nivel ridicat de incredere si credibilitate pentru client

  • Slide1

    The competitiveness on the international plan is realized through innovation and high quality products.

  • Slide2

    Individual responsibility, encouragement and creativity are built in an environment where the good ideas are implemented quickly.

  • Slide3

Login Form

certificat small

certificat small2

certificat small3

Partenerul și clientul exclusiv, (originea si numele companiei) International Corporation, specializată în componente electronice pentru industria auto și tehnică pentru casă, a fost interesată de extinderea capacității de producere în Republica Moldova, prin înregistrarea Întreprinderii Mixte ”Elektromanufacturing” SRL. Domeniul de activitate al companiei este oferirea serviciilor pentru producerea de transformatoarelor electromagnetice de toate tipurile și capacitățile.

IM Elektromanufacturing SRL și-a startat activitatea la data 01.29.2013, cu un număr de doar 12 angajați, care actualmente atinge cifra de circa 200 persoane. O creștere similară a atins și procesul de producere. Inițial, produsele finite ale companiei noastre a fost prezentat sub forma de 3-rubrici, iar în prezent gama de producție a crescut la 50 de tipuri de modele și nu prezintă capacitatea de producere maximă a companiei. Datorită faptului că societatea este dotată cu echipament și utilaj necesar de către client, și nu trebuie să analizeze sau să identifice noi piețe de desfacere, principala preocupare fiind pregătirea corespunzatoare a platformei investiționale (spații de producere, forță de muncă), pentru a asigura capacitatea în creștere a volumului de producere. Domeniu de activitate: producere componente electronice Cifra de afaceri: 5 826 575 MDL Locuri de muncă: 200 persoane