I.M. Elektromanufacturing SRL

Suntem lideri profisionisti la un nivel ridicat de incredere si credibilitate pentru client

  • Slide1

    The competitiveness on the international plan is realized through innovation and high quality products.

  • Slide2

    Individual responsibility, encouragement and creativity are built in an environment where the good ideas are implemented quickly.

  • Slide3

Login Form

certificat small

certificat small2

certificat small3

Patru proiecte de dezvoltare regională finanțate de Fondul Național pentru Dezvoltare Regională (FNDR) și realizate în raioanele Briceni, Edineț, Fălești și municipiul Bălți de Agenția de Dezvoltare Regională Nord (ADR Nord) au fost inspectate miercuri, 16 septembrie 2015, de către viceministrul Dezvoltării Regionale și Construcțiilor, Anatol Usatâi.

Pe parcursul vizitelor sale în localitățile unde sunt realizate proiectele monitorizate, viceministrul Anatol Usatâi a fost însoțit de către șeful Direcției generale dezvoltare regională a Ministerului Dezvoltării Regionale și Construcțiilor (MDRC), Valerian Bânzaru, și de către directorul ADR Nord, Ion Bodrug. Reprezentanții MDRC și ADR Nord s-au întâlnit cu beneficiarii proiectelor, reprezentați de către autoritățile publice locale, cu antreprenori, proiectanți și alți specialiști responsabili de executarea proiectelor.

Citește mai departe: Viceministrul Dezvoltării Regionale și Construcțiilor, a inspectat câteva proiecte de dezvoltare...

Partenerul și clientul exclusiv, (originea si numele companiei) International Corporation, specializată în componente electronice pentru industria auto și tehnică pentru casă, a fost interesată de extinderea capacității de producere în Republica Moldova, prin înregistrarea Întreprinderii Mixte ”Elektromanufacturing” SRL. Domeniul de activitate al companiei este oferirea serviciilor pentru producerea de transformatoarelor electromagnetice de toate tipurile și capacitățile.

Citește mai departe: ÎCS ”ELEKTROMANUFACTURING” SRL

Peste 500 de locuri de muncă noi vor fi create în Parcul Industrial „Răut”  în următoarele 6 luni. În cadrul concursului care a avut loc recent, în Parcul Industrial „Răut” au fost selectați doi rezidenți noi: Întreprinderea Mixtă „Elektromanufacturing” SRL și „Euroserv-PSU” SRL.

Citește mai departe: Un parc industrial din Moldova anunță crearea a 500 de locuri de muncă

Producătorul de componente electronice inductive, module si ansamble electrice, I.M.”Elektromanufacturing” SRL din Bălți va beneficia de un grant în valoare de 185 mii de lei pentru a-și îmbunătăți calitatea produselor și, respectiv, competitivitatea la export.

Proiectul de îmbunătățire a activității companiei a fost recomandat spre finanțare de Comitetul tehnic, din care fac parte reprezentanți ai Ministerului moldovean al Economiei, Organizației pentru Dezvoltarea Întreprinderilor Mici și Mijlocii (ODIMM) din R. Moldova, Camerei de Comerț și Industrie (CCI) din R. Moldova, iar ulterior a fost aprobat de Comitetul de validare.

Compania a solicitat co-finanțare pentru un proiect de îmbunătățire a afacerii ce prevede implementarea unui complex de servicii printre care: certificarea și menținerea unui Sistem de Management a Calității conform standardului internațional SR ISO / TS 16949:2009 – standard aplicabil în industria de automotive, formarea de auditori interni și crearea unui website propriu care sa asigure prezenta companiei în mediul on-line.

Citește mai departe: ”Elektromanufacturing” este beneficiarul primului grant in cadrul PAC II